Dyrlæge Melina Inge Bivona Dahl.

"JEG ELSKER DEN ISLANDSKE HEST!"

Så simpelt kan det siges.

Men jeg har altid synes, at der har manglet en dyrlæge med 100% fokus på den islandske hest - en ISLÆNDERDYRLÆGE. Islænderen er jo speciel på mange måder. Racen har vundet danskernes hjerter (og derfor er blevet særdeles udbredt i hele landet), har prædisponering for nogle typer lidelser, og ikke mindst har racen mange vidunderlige gangarter (men som kan være drilske i en handels-situation, hvis man ikke har indgående kendskab til den islandske hests bevægelsesmønster).

Desuden har jeg en stærk iværksætter ånd. Og med gode erfaringer fra min tid som hestedyrlæge på Island - endte det selvfølgelig med en mobil hestepraksis: "Islænderdyrlægen".

  • Melina er uddannet dyrlæge fra Københavns universitet i januar 2016.

  • Har arbejdet som hestedyrlæge på Island hos Edda Þórarinsdóttir.

  • Startede under sin studietid firmaet: "Krathusgaarden af 1920" , som er gået fra 3 islandske heste siden 2010 til, i dag, at være et stutteri og turridning med mere end 40 islandske heste.

  • Melina er aktiv bestyrelsesmedlem i rideklubben, Klaufi, i Lyngby og desuden selv passioneret rytter.

  • Uddannet Level 1 Instruktør indenfor Dansk Islandshesteforening.

  • Der ligges stor vægt på efteruddannelse og kurser indenfor dyrlægefaget (men efteruddannelse, som fagperson med heste generelt, er ligeledes en prioritering). Heste skal forstås i en helhed.

Så hvorfor skal du vælge islænderdyrlægen?

Fordi denne praksis drives med passion for netop DIN hest.

Jeg bestræber mig på at værne om mine klienter og patienter, med stor omsorg, høj faglighed og rimelige priser. 

Dyrlæge, hestedyrlæge, København, hest, islænder

Vidste du at....

Næsten alle billederne på denne hjemmeside er taget af fra min hverdag og arbejde, som dyrlæge (særligt fra arbejdet på Island og i Danmark)?

Praksis er medlem af Den danske Dyrlægeforeningen.