top of page

Dyrlæge Melina Inge Bivona Dahl.

"JEG ELSKER DYR!"

Så simpelt kan det siges.

Men jeg har altid ønsket mig at være dyrlæge - hele mit liv.  Desuden synes jeg, at der manglede en dyrlæge med fokus på den islandske hest - en ISLÆNDERDYRLÆGE. Islænderen er jo speciel på mange måder. Racen har vundet danskernes hjerter (og derfor er blevet særdeles udbredt i hele landet), har prædisponering for nogle typer lidelser, og ikke mindst har racen mange vidunderlige gangarter (men som kan være drilske i en handels-situation, hvis man ikke har indgående kendskab til den islandske hests bevægelsesmønster).

 

Jeg en stærk iværksætter ånd. Og med gode erfaringer fra min tid som hestedyrlæge på Island - endte det selvfølgelig med en mobil hestepraksis: "Islænderdyrlægen".

Men jeg elsker alle dyr! Hunde og katte ser jeg til dagligt i min klinik, men jeg kommer også meget gerne hjem til dig. På den måde slipper du og dit dyr for en stressende køretur og kan være hjemme i trygge omgivelser.

  • Melina er uddannet dyrlæge fra Københavns universitet i januar 2016.

  • Har arbejdet som dyrlæge på Island hos Edda Þórarinsdóttir i blandet praksis, dog primært hund, kat og hest.

  • Startede under sin studietid firmaet: "Krathusgaarden af 1920" , som er gået fra 3 islandske heste siden 2010 til, i dag, at være et stutteri og turridning med mere end 40 islandske heste.

  • Melina er aktiv medlem i rideklubben, Klaufi, i Lyngby og desuden selv passioneret rytter.

  • Uddannet Level 1 Instruktør indenfor Dansk Islandshesteforening.

  • Der ligges stor vægt på efteruddannelse og kurser indenfor dyrlægefaget (men efteruddannelse, som fagperson med heste og dyr generelt, er ligeledes en prioritering). Dyr skal forss i en helhed.

Så hvorfor skal du vælge islænderdyrlægen?
Fordi denne praksis drives med passion for netop DIT dyr - og har særlig fokus på den islandske hest.
Jeg bestræber mig på at værne om mine klienter og patienter, med stor omsorg, høj faglighed og rimelige priser. 

Dyrlæge, hestedyrlæge, København, hest, islænder

Vidste du at....

Næsten alle billederne på denne hjemmeside er taget af fra min hverdag og arbejde, som dyrlæge (særligt fra arbejdet på Island og i Danmark).

Praksis er medlem af Den danske Dyrlægeforeningen.
bottom of page