top of page

Dyrlæge Melina Inge Bivona Dahl.

"JEG ELSKER DYR!"

Så simpelt kan det siges.

Men jeg har altid ønsket mig at være dyrlæge - hele mit liv.  Desuden synes jeg, at der manglede en dyrlæge med fokus på den islandske hest - en ISLÆNDERDYRLÆGE. Islænderen er jo speciel på mange måder. Racen har vundet danskernes hjerter (og derfor er blevet særdeles udbredt i hele landet), har prædisponering for nogle typer lidelser, og ikke mindst har racen mange vidunderlige gangarter (men som kan være drilske i en handelssituation, hvis man ikke har indgående kendskab til den islandske hests bevægelsesmønster).

 

Jeg en stærk iværksætter ånd. Og med gode erfaringer fra min tid som hestedyrlæge på Island - endte det selvfølgelig med en mobil hestepraksis: "Islænderdyrlægen".

Men jeg elsker alle dyr! Hunde og katte ser jeg til dagligt i min klinik, men jeg kommer også meget gerne hjem til dig. På den måde slipper du og dit dyr for en stressende køretur og kan være hjemme i trygge omgivelser.

  • Melina er uddannet dyrlæge fra Københavns universitet i januar 2016.

  • Har arbejdet som dyrlæge på Island hos Edda Þórarinsdóttir i blandet praksis, dog primært hund, kat og hest.

  • Startede under sin studietid firmaet: "Krathusgaarden af 1920" , som er gået fra 3 islandske heste siden 2010 til, i dag, at være et stutteri og turridning med mere end 40 islandske heste.

  • Melina er aktiv medlem i rideklubben, Klaufi, i Lyngby og desuden selv passioneret rytter.

  • Uddannet Instruktør/ ridelære indenfor Dansk Islandshesteforening.

  • Der ligges stor vægt på efteruddannelse og kurser indenfor dyrlægefaget (men efteruddannelse, som fagperson med heste og dyr generelt, er ligeledes en prioritering). Dyr skal forss i en helhed.

Så hvorfor skal du vælge islænderdyrlægen?
Fordi denne praksis drives med passion for netop DIT dyr - og har særlig fokus på den islandske hest. 
Jeg bestræber mig på at værne om mine klienter og patienter, med stor omsorg, høj faglighed og rimelige priser. 

IMG_9234.jpg

Vidste du at....

Næsten alle billederne på denne hjemmeside er taget af fra min hverdag og arbejde, som dyrlæge (særligt fra arbejdet på Island og i Danmark).

Praksis er medlem af Den danske Dyrlægeforeningen.
bottom of page